Handige tips om van muggen af te komen

Nooit meer last van muggen! Jullie zullen¬†er ongetwijfeld last van hebben. De muggen! Een ware plaag op het moment. Je wilt zo graag de ramen en deuren open laten staan als het warmer is. Maar dat gaat helaas niet! Zo een 131 muggen vinden dat leuk en vallen jou lastig. Nu zou je natuurlijk allerlei kant en klare vaak chemische middelen in kunnen zetten om van de muggen af te komen. Maar je kunt deze middelen ook zeer gemakkelijk zelf maken! Niet chemisch, en het ziet er nog leuk uit ook.¬†   TIP 1 – Citroenkaars De citronella kaars is ons allemaal wel bekend. De herkenbare citroengeur die deze kaars afgeeft moet ervoor zorgen dat de muggen ver van jou vandaan blijven. Maar er is ook een natuurlijke variant, deze is simpel, decoratief en verjaagt muggen. Zoek een paar leuke glazen potjes waar een drijfkaarsje in past. Vul deze met geurende muggen afwerende kruiden zoals: munt, citroen, limoen & rozemarijn. Vul het potje met water en voeg citronella olie toe. Plaats het drijfkaarsje.   TIP 2 – Natuurlijke muggenspray Klaar met die chemische muggensprays? Probeer dan eens de natuurlijke variant! 1. Wrijf steeltjes en bladeren van kattenkruid fijn in water. 2. Laat dit mengsel een tijdje staan zodat het goed kan trekken. 3. Voeg (eventueel) wat citronella olie toe 4. Doe het in de plantenspuit 5. Spray de natuurlijke muggenspray op de huid, kleding, of bed   TIP 3 – Halve citroen Snijd een citroen doormidden en steek in beide
Lees verder...


Betaald parkeren, Generatorstraat

Vaders opgelet.
Lees verder...

De put deel 4, Bos en Lommerplantsoen

De stank op het Bos en Lommerplantsoen was echt verschrikkelijk. Het heeft denk ik ongeveer 2 weken geduurd voor dat er iets aangedaan is.
Lees verder...

Portugal, Jan van Galenstraat

In Amsterdam-West, hangen veel Portugese vlaggen. Wie is jou favoriet Portugal of Polen.
Lees verder...

Straatstilleven, winkelmandje Amsterdam-West

Vergeten supermarktmandje.
Lees verder...

Schilderij, Nepveustraat Amsterdam-West

Straat schilderij in de Nepveustraat in Amsterdam-West. Jan Nepveu of Jean Nepveu (Amsterdam, 27 augustus 1719 – Paramaribo, 27 februari 1779) was een Nederlandse gouverneur van Suriname.
Lees verder...

Schoonmaakscooter, Bilderdijkpark

Een scooter van een schoonmaker, borstel achterop.
Lees verder...

M en H, Surinamestraat

Omleidingsborden Surinamestraat. Volg M of H?
Lees verder...

Boot gezonken, Postjeskade

De boei is het enige wat nog boven water komt.
Lees verder...

Overstroming Bos en Lommerplantsoen

Twee hekken een pion en grote plas water. Bos en lommerplantsoen overstroomd.
Lees verder...