Nieuwe Ondernemer: IJsmanschap eerste ijsbar van Nederland

Op de hoek van de van Spilbergenstraat en de Postjesweg in Amsterdam opent in maart IJsmanschap, handcrafted popsicles and coffee

IJsmanschap is bedacht door Martijn Doets, alle ijsjes worden zelf gemaakt en kunnen worden aangevuld met allerlei, nootjes, chocolaatjes etc. Martijn Doets leerde het vak van ijsbereider aan de Gelato University in Italië. Oog op Amsterdam-West gaat hier zeker naar toe. Kijk op de Facebook pagina: IJsmanschap

DSCF5243

Heeft u een tip voor een item op OogopAmsterdamWest? Bijvoorbeeld de opening van een nieuw cafe of een ander evenement in Amsterdam-West. Laat het weten via het contactformulier of info@oogopamsterdamwest.nl

Kijk mee met Oog op Amsterdam-West

Dagelijks ziet u hier nieuwe foto’s van Amsterdam-West, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Amsterdam-West van A tot Z in beeld. Volg Amsterdam-West op Facebook en Twitter, kijk met ons mee.

Schermafbeelding-2016-03-23-om-16.56.22 Fotograaf Wolf Maria Mulder brengt voor Oog op Amsterdam-West het hele Stadsdeel Amsterdam-West in beeld. Dagelijks ziet u hier nieuwe foto’s van Amsterdam-West, haar inwoners en ondernemers. Volg Oog op Amsterdam-West op Facebook of Twitter en kijk met ons mee!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.

Next ArticleGeul op het Bos en Lommerplein