Warme chocomelk voor Lycurgianen (fotoserie)

Tijdens een avondtraining buiten de baan van A.V. Lycurgus, werd er dit keer een tussenstop gemaakt op de Vaartdijk voor warme chocomelk en een koekje. Ongeveer 80 lopers van verschillende groepen, onder leiding van hoofdtrainer Peter Smit, werden verwelkomd in de feestelijk versierde tuin van Lycurgianen Hans en Karin Huisman. Met hulp van Karin haar zus en zwager Joke en Dirk Bijl werd iedereen getrakteerd op warme chocomelk en koekjes. Na het hapje en drankje bij het houtvuur werd de trainingsloop weer voortgezet.

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Oog op Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Oog op Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Oog op Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Ons motto is “Lokaal verbinden door lokaal verbeelden”. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Oog op Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°29’10.2″N+4°46’13.3″E

Fotograaf Pascal Fielmich / OogopAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Oog op Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).


Next ArticleKerstmarkt in De Saen (fotoserie)