Kerstmarkt in De Saen (fotoserie)

Afgelopen weekend was er Kerstmarkt in Winkelcentrum De Saen. Een sfeervol evenement met onder andere een gevarieerd aanbod kramen, een levende kerststal, een goochelaar in Dickensstijl en live (kerst)muziek van Dweilorkerst De Zaanse Zwabbers.

Heeft u een tip voor een item op OogopAssendelft.nl? Bijvoorbeeld de open dag van uw sportvereniging, een jubileum of ander evenement in Assendelft. Laat het weten via het contactformulier of info@oogopassendelft.nl.

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kerstmarkt in De Saen - Winkelcentrum De Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Oog op Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Oog op Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Oog op Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Ons motto is “Lokaal verbinden door lokaal verbeelden”. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Oog op Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°29’18.7″N+4°45’09.6″E

Fotograaf Pascal Fielmich / OogopAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Oog op Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).


Next ArticleKerstviering ICBS Het Koraal (fotoserie)