Doorrijder Dorpsstraat meldt zich

Char­lot­te Wolf­fens­per­ger (16) werd za­ter­dagavond 10 de­cem­ber aangereden op de Dorps­straat. De be­stuur­der van een wit bestelbusje reed door. Ze had diverse verwondingen aan haar gezicht en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat ze door het ongeval een sche­del­ba­sis­frac­tuur had opgelopen.

Op social media en in de krant werden diverse (getuigen)oproepen gedaan. Sandra Wolffensperger, de moeder van Charlotte, is blij dat de man die haar dochter aanreed zich alsnog heeft gemeld. “Je verwacht het op een gegeven moment niet meer”, zegt ze. Het witte bestelbusje bleek die avond te zijn uitgeleend.

Wolf­fens­per­ger: “De ei­ge­naar had de be­richt­ge­ving op Fa­ce­book en in de kran­ten ge­volgd. Hij tel­de één en één bij el­kaar op en is tot de con­clu­sie ge­ko­men dat de wer­ke­lij­ke oor­zaak van de ka­pot­te spie­gel de aan­rij­ding van onze doch­ter ge­weest moest zijn. Het tijd­stip kwam over­een, de plek kwam over­een en het voer­tuig kwam over­een. Het bus­je bleek al­leen geen Mer­ce­des Vito te zijn ge­weest, maar een Peu­ge­ot.”

De ver­moe­de­lij­ke doorrijder heeft zich, op aandringen van de eigenaar van de witte bestelbus, vrij­dag­avond bij de po­li­tie ge­meld. Waar­om hij is door­gereden, is nog niet be­kend.

Doorrijder Dorpsstraat meldt zich - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Oog op Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Oog op Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Oog op Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Ons motto is “Lokaal verbinden door lokaal verbeelden”. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Oog op Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Bron: Noordhollands Dagblad
Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°28’41.3″N+4°44’56.4″E

Fotograaf Pascal Fielmich / OogopAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Oog op Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).


Next ArticleDe Sint-Odulphuskerk vanuit de lucht