Sweelpop 2015 erg gezellig

Zweeloo – De 34e Zomermarkt editie van Sweelpop was vrijdagavond op sportpark ’t Graber Alterbarg in Zweeloo een cheap mlb jerseys groot Oog succes.  The De vele bezoekers zagen wholesale nba jerseys optredens van Kobus Coevorden en de Rokkers, wholesale mlb jerseys Navarone, Coldplace, The Dirty Daddies Basketball en The Euros.

Sweelpop is erg leuk festival om wholesale mlb jerseys te cheap mlb jerseys bezoeken. De sfeer is er ongekend.

 

portret_foto_portfolio

Guido Veltmaat fotografeert voor Oog op Coevorden het mooie Coevorden en haar omliggende dorpskernen , haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en uiteraard prachtige natuur.

Volg OogopCoevorden op Twitter en Facebook

 


Next ArticleMiss Summer 2015 - Een geweldig festijn!