De scholen weer begonnen

“De scholen zijn weer begonnen”

De meeste scholen zijn weer begonnen gisteren en veel kinderen gaan voor het eerst in lange tijd weer op de fiets naar school. Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school.

De scholen weer begonnen

De scholen weer begonnen

U kent ze vast wel: de spandoeken langs de weg met “De scholen zijn weer begonnen”. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school toe gaan.

Met deze actie maakt Veilig Verkeer Nederland u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid. In onze gemeente zijn de (meeste) scholen gisteren, maandag 29 augustus, weer gestart!

portret_foto_portfolio

Guido Veltmaat fotografeert voor Oog op Coevorden het mooie Coevorden en haar omliggende dorpskernen , haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en uiteraard prachtige natuur.

Volg OogopCoevorden op Twitter en Facebook

 


1 reactie

Reacties zijn gesloten.

Next ArticleDe Swaneburg wordt op 29 oktober G1000-locatie