Oog op Coevorden

Guido veltmaat start Oog op coevorden blog

Guido veltmaat start Oog op coevorden blog

Coevorden ‐ Fotoblog OogopCoevorden.nl  verrast dagelijks met bijzondere en unieke foto’s uit verschillende delen van Coevorden en haar dorpskernen. Ze zullen op verschillende momenten van de dag en vanuit verschillende invalshoeken worden gemaakt. Fotograaf Guido Veltmaat gaat het fotoblog Oog op Coevorden vorm geven.

Waar kennen we Coevorden ook al weer van? Natuurlijk, de rijke historie, mooie gebouwen, haar grachten en de pittoreske dorpskernen eromheen! Maar wat veel Mensen uit “Koevern” al weten is dat Coevorden zo veel meer te bieden heeft. Het doel is dan ook om Coevorden vast te leggen zoals de fotografen dat zien. Guido denkt daar de inwoners van Coevorden en omstreken nog wel eens mee te kunnen verrassen en dus zeker ook de mensen van buitenaf.

Sinds 2012 fotografeert Guido Veltmaat als portret, evenementen en natuur fotograaf. Dat hij dit op een goede manier kon, werd wel duidelijk doordat hij ‘uit het niets’ verschillende fotowedstrijden won. Zijn foto van het Sivo festival 2014 toont de dansgroep Ballet Malambo Argentina uit de hoofdstad Buenos Aires in een uitbundige pose en won daarmee de eerste plaats. De bewerkte foto ingezonden voor tulpen.nl werd eveneens als beste en meest originele gekozen.

Oog op Coevorden is een onderdeel van oog op Nederland, dat landelijk zoveel mogelijk mensen wil bedienen met een dagelijks actueel fotoblog dat zichtbaar maakt wat zich zoal afspeelt in gemeente, stad of wijk. Natuurlijk kosten deze inspanningen geld. Oog op Nederland heeft een model gemaakt met vele mogelijkheden om dit mogelijk te maken. Er wordt gesproken met landelijke ondernemingen, maar vooral ook met de plaatselijke ondernemers over sponsoring. Want de kracht van een blog met vooral mooie, aansprekende foto’s over groot en klein nieuws uit Coevorden is voor lokale ondernemingen natuurlijk een mooie manier om in beeld te komen.

Wij wensen u veel plezier op dit fotoblog!


// post counter for webads in between posts