Winterdeeldagen Groenekan 2016

10e editie van de Winterdeeldagen Groenekan succes!

De boerderij van Irene Westeneng in Groenekan was van  afgelopen vrijdag en vandaag omgetoverd tot een kerststal. Naast decoratieve zaken zoals keramiek en diverse kerstdecoraties, waren er ook de nodige lekkere producten uit de regio te koop én te proeven. Kortom, de Winterdeeldagen.
Lees verder...

logo-debiltinbeeld-nl-met-kernen

OogopDeBilt.nl wordt DeBiltinBeeld.nl

DeBiltinBeeld.nl Een andere naam, een ander logo én een andere website, maar met foto’s en verhalen zoals u van ons gewend bent! Verhuis met ons mee en like onze nieuwe Facebook-pagina en volg ons op Twitter.
Lees verder...

Sinterklaas Intocht Maartensdijk 2016

Fantastische sfeer tijdens bezoek Sinterklaas aan Dijckstate Maartensdijk

Fantastische sfeer tijdens bezoek Sinterklaas aan Dijckstate Maartensdijk. KLIK op de foto voor het hele verslag met de vrolijke en soms ontroerende foto’s.
Lees verder...

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Presentatie 11de hoofdstuk SCHC Jubileumboek

Afgelopen dinsdagavond werd het 110-jarig jubileum van SCHC nog eens dunnetjes overgedaan. Bestuur en ereleden van de Stichtsche waren in grote getale naar het clubhuis gekomen om samen het glas te heffen. Bovendien werd deze avond het 11e hoofdstuk van het jubileumboek ‘Het Wonder van Bilthoven’ gepresenteerd: ‘2006-2015 Groot, groter, groots…. en terug!’.
Lees verder...

Rijdag Modelbaan STOMM Bilthoven

AANKONDIGING Rijdag Modelspoorbaan Leijensehof!

Zaterdag 26 november van 10.00 tot 15.00 uur houdt de Stichting Openbaar Museum Modelbouw haar halfjaarlijkse rijdag. “Aan de immense modelspoorbaan wordt door vrijwilligers al vanaf januari 2008 hard gewerkt,” vertelt Willem Boot, voorziteter van StOMM. “De H0-baan is dan ook uitgegroeid tot een waar museum en omvat modelbanen die de stoutste verwachtingen overtreffen.” Op hun website worden geregeld bouwverslagen geplaatst met foto’s. De toegang is gratis!
Lees verder...

Sinterklaas Planetenbaan

Sinterklaas hartelijk ontvangen op Planetenbaan en Hessenweg

Ook op de Planetenbaan en de Hessenweg werd Sinterklaas hartelijk ontvangen. Het was er heel druk en er werd gezellig gedanst en gezongen, samen met de Pieten. Sinterklaas had veel aandacht voor alle kinderen. 
Lees verder...

Bezoek Burgemeester Bas Verkerk aan Voedselbank De Bilt

Burgemeester Bas Verkerk brengt bezoek aan Voedselbank De Bilt

Afgelopen vrijdag bracht burgemeester Bas Verkerk met zijn vrouw Annelieke een bezoek aan Voedselbank de Bilt. Zij lieten zich bijpraten door voorzitter Rob Veerman en door de vrijwilligers van de Voedselbank.
Lees verder...

Sinterklaas Intocht De Bilt Het Oude Dorp 2016

Sinterklaas in het Oude Dorp De Bilt

Nog nooit waren er zoveel mensen op de intocht in het Oude Dorp afgekomen dan zaterdagmiddag. KLIK op de foto voor de hele reportage.
Lees verder...

Sinterklaas Intocht Maartensdijk 2016

Maartensdijk maakt feest van ontvangst Sinterklaas

Vanmiddag was het één groot feest op het Maertensplein in Maartensdijk. Op traditionele wijze en heel enthousiast werd Sinterklaas ontvangen door de Maartensdijkers en door Burgemeester Bas Verkerk. 
Lees verder...

Sinterklaas Intocht Bilthoven 2016

Sinterklaas verwelkomd op Jagtlust

Vanmorgen was het eindelijk zo ver. Sinterklaas is ook in De Bilt en Bilthoven aangekomen. Burgemeester Bas Verkerk ontving de goedheiligman op het gemeentehuis Jagtlust, inclusief balkonscène.
Lees verder...