OogopDeBilt.nl wordt DeBiltinBeeld.nl

DeBiltinBeeld.nl Een andere naam, een ander logo én een andere website, maar met foto’s en verhalen zoals u van ons gewend bent! Verhuis met ons mee en like onze nieuwe Facebook-pagina en volg ons op Twitter.
Lees verder...

Houdt u ook zo van paddenstoelen?

Wij houden ontzettend veel van paddenstoelen. In de pan of in het bos. Maar, hoe heten die dingen? Op de hoofdfoto een gave vliegenzwam. Rood met witte stippen. Die kennen we bijna allemaal wel. Maar dan…… Weet u hoe deze paddenstoelen heten? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht. 
Lees verder...

HUBO Bilthoven Zaterdag 29 oktober BTW ERAF Dag

Aanstaande zaterdag 29 oktober is het weer raak bij HUBO Bilthoven. De zaterdag met de hoogste korting op de ‘BTW ERAF Dag 2016’. Op nagenoeg het hele assortiment *) van HUBO Bilthoven betaalt u deze dag géén BTW!
Lees verder...

Goede Doelen-rit Biltse Motorrijders Vereniging

Vandaag hield de Biltse Motorrijders Vereniging (BMV) haar laatste rit van 2016. Traditiegetrouw is dit de Goede Doelen-rit. Dit jaar ging het verzamelde bedrag naar de Stichting Kind te Paard in Putten. Dit was tevens de bestemming van de tourrit en de rijders werden verwelkomd door de stichting en kregen bovendien een rondleiding.
Lees verder...

Genieten van de kleurrijke herfst in De Leijen

Herfst in De Leijen. De Leijen liggen er weer prachtig bij, nu herfstkleuren stap voor stap de plaats innemen van het zomerse groen. Waar het blad van de Hollandse eiken nog slechts aarzelend geel kleurt, is het blad van de esdoorn al knalrood. Met een helder zonnetje er bij is echt genieten van al die prachtige kleuren. 
Lees verder...

Burgemeester Bas Verkerk reikt VVN Certificaten uit

Afgelopen maandag vond de Opfriscursus Autorijden voor 50 Plussers plaats in en rond HF Witte Centrum De Bilt. Dit werd zoals gebruikelijk georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling De Bilt. De cursus was speciaal bedoeld voor vijftigplussers woonachtig in de gemeente De Bilt. Na afloop reikte burgemeester Bas Verkerk aan iedere deelnemer persoonlijk het deelnamecertificaat uit.
Lees verder...

BeeKk in Beeld in het voormalig ING gebouw

Gisteren en vandaag was het weer BeeKk in Beeld. Een gratis expositie van BeeKk leden in het voormalig ING kantoor op het Vinkenplein in Bilthoven. Vijfentwintig BeeKk leden exposeerden hun kunstwerken. Het was erg gezellig en op zaterdag was het zelfs bomvol.
Lees verder...

Mantelzorg

Mantelzorg doe je samen! 10 november 2016

UITNODIGING: Dag van de Mantelzorg ‘Mantelzorg doe je samen!’ 10 november 2016 Op 10 november is de jaarlijkse landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’. Het thema dit jaar is: ‘Mantelzorg doe je samen! Steunpunt Mantelzorg, onderdeel van MENS De Bilt, organiseert een feestelijke dag waarop alle mantelzorgers in de zes kernen van gemeente De Bilt in de schijnwerpers staan.
Lees verder...

Zwemfestijn Brandenburg

In zwembad Brandenburg te Bilthoven vond afgelopen woensdagochtend het jaarlijkse zwemfestijn plaats voor groep 7 leerlingen van de diverse basisscholen uit de gemeente De Bilt.
Lees verder...

Regenboogvlag op Jagtlust

Op veel gemeente- en provinciehuizen wapperde vandaag de regenboogvlag. Het is internationale Coming Out Dag, oftewel de kom-uit-de-kastdag. Het evenement moet het voor mensen die homo, lesbisch, biseksueel of transgender zijn gemakkelijker maken om zichzelf te kunnen zijn.
Lees verder...