Ondernemer van de Week; De Goede Zaak | Alice Hooft

Het is weer tijd voor onze vaste rubriek “De Ondernemer van de Week”. Deze week zet ik graag De Goede Zaak van Den Haag FM in het zonnetje. Haar naam is Alice Hooft en zij is sinds 10 jaar met volle overtuiging ondernemer. Ik volg mijn hart, luister naar mijn intuïtie en dit heeft mij gebracht bij: “De Goede Zaak”. Dit is een mediaplatform wat ik als zzp-er bij Den Haag FM mag helpen opzetten. De Goede Zaak is de uitgelezen plek voor ondernemers en organisaties om hun Haagse hart te laten horen en zien, maar ook om zichzelf in de spotlights te zetten voor een breed publiek.

14658344_10155372997014148_231911562_n

Den Haag FM start komende vrijdag met het nieuwe radioprogramma De Goede Zaak. Voortaan wordt elke vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur bij ons aandacht besteed aan maatschappelijk ondernemen in Den Haag.Ondernemers die al maatschappelijk ondernemen bieden wij een platform om hun activiteiten te delen met anderen en anderen te motiveren.

14646577_10155372996999148_539774929_o

Met De Goede Zaak wil Den Haag FM ondernemers een platform bieden en in contact brengen met non-profit organisaties, goede doelen en het maatschappelijk veld. Vrijdagavond hoor je interviews met onder anderen Rob Truijens van het Business Haaglanden Magazine, Susanne Keulaerds van het ‎Ronald McDonald Huis Den Haag, Donne Bax van MKB Den Haag en Dick van der Schans van Xtra Welzijn.

logo-de-goede-zaak-liggend

Vaste onderdelen in het programma zijn onder meer het Business Haaglanden Nieuws, De Goede Raad, De Goede Plaat, De Goede Pluim en de Netwerkladder. Het programma wordt gepresenteerd door Janice Roopram en Alice Hooft (grote foto). Fragmenten uit De Goede Zaak worden verwerkt tot nieuwsberichten op de website van Den Haag FM en op social media. Het begint vanavond dus al om 21:00uur, tot een ujur of 11. Ik ga in ieder geval luisteren. Ik ben zeer benieuwd naar het programma van Alice en haar collega.

Alice Hooft gelooft in netwerken, meedenken en elkaar ondersteunen waar dit kan, altijd met het doel om te groeien!

den_haag_fm_logo_rgb-met-webadres-en-100-haags

Wil jij in contact komen met Alice? Bellen kan op 06 – 12 94 03 29 of ga voor meer informatie naar  http://denhaagfm.nl/radio/degoedezaak/


Next ArticleUitreiking eerste boekexemplaar Haagse politieman aan misdaadjournalist John van den Heuvel bij Beachclub de Golfslag