Oog op Den Haag

Buurt 2005-2Den Haag, stad van koningen en koninginnen, van Hagenezen en Hagenaars, van geschiedenis en heden, van een bakkie pleur en een kano. Stad van groen en duin, van parken en winkels, van de Golden Earring, van festivals en markten. Een stad vol diversiteit, verschillende nationaliteiten, wijken. Stad van het Vredespaleis en het International Criminal Court. Een stad waar vele een oogje op hebben en sommige een oogje voor dichtknijpen. Waar zoveel gebeurd en zoveel is gebeurd. Kortom een stad die een plekje op het internet meer dan waard is.

Oog op Den Haag verrast u dagelijks met bijzondere en unieke foto’s uit verschillende delen van Den Haag, op verschillende momenten van de dag en vanuit verschillende invalshoeken gemaakt.

Wij wensen u veel plezier op dit fotoblog!

Adverteren op Oog op Den Haag??

In +/- 3 maanden heeft Oog op Den Haag een flinke aantal bezoekers en online volgers verzameld:
Oog op Den Haag heeft zo’n 12.000 bezoekers en 16.000 pageviews per maand.

Daarnaast heeft Oog op Den Haag ook actieve volgelingen op Social Media:

Facebook: +/-1200 likes
Twitter: +/-200 volgers

Uiteraard komen hier elke dag meer bij. In 3 maanden is dit dus al enorm gegroeid en zal dit alleen nog maar meer worden. Interesse? Klik hier voor de mogelijkheden of stuur een mail naar info@oogopdenhaag.nl om de prijzen en manier van adverteren te bespreken.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte, volg Oog op Den Haag op Twitter, Facebook.


// post counter for webads in between posts