Fotograaf Jeffrey Bakker

Afscheid Jeffrey Bakker en DHfoto van OogopDenHelder

Een jaar lang hebben Jeffrey Bakker en DHfoto met veel plezier gefotografeerd voor OogopDenHelder. De vele reacties en de overweldigende bezoekersaantallen waren altijd een motivatie om ons mooie Den Helder te laten zien! Toch is het tijd voor een afscheid.
Lees verder...


darts4kika_uitreiking

Darts4kika doneert mooi bedrag aan Kika

Uitbater Kevin Martens van café Sluis 45 mocht gisteravond de cheque overhandigen aan Tanja Bakker van stichting Kika. Maar liefst €2070,- is er bij elkaar gedart tijdens de derde editie van dit ludieke straattoernooi. “toen we begonnen in 2014 hadden we nooit gedacht dat de opbrengst nu zo hoog zou zijn”, aldus Kevin. Na de eerste editie is het toernooi alleen maar gegroeid, zowel in aantal deelnemers als het aantal sponsoren die het toernooi en stichting Kika een warm hart toedragen. Darts4kika Het toernooi is begonnen als zomaar een ideetje aan de bar maar inmiddels is het darts4kika straattoernooi een begrip geworden onder de darters in den Helder. Het is vooral gezellig en elk jaar heeft de organisatie het getroffen met mooi weer! In 2017 zal het toernooi weer plaatsvinden op de laatste zondag van augustus. Cliff oosten is de winnaar van de derde editie!  
Lees verder...

_dhf0158-bb-oodh bruiloft

Bruiloft met rook en sirenes!

Het zal je gebeuren, je gaat trouwen en dan op je bruiloft rook en sirenes! Het overkwam Sanne van Erp en Herjo Wilms, maar gelukkig was het een ludieke actie van de collega’s!
Lees verder...

hindoetempel

Hindoetempel Den Helder bestaat vandaag drie jaar

Vandaag precies drie jaar geleden opende de kleurrijke hindoetempel haar deuren in Den Helder. De  Hindoetempel in Den Helder met 17-meter hoge toren is de grootste in Europa. De tempel is door een groep vluchtelingen afkomstig uit Sri Lanka opgericht om het Hindoegeloof en -levensovertuiging te kunnen belijden en beleven. Om de bewoners te beschermen tegen het kwaad staat de tempel midden in een woonwijk. De bouw van de tempel is is uiteindelijk tot stand gekomen door giften en donaties. Bekijk hieronder de foto’s van de jaarlijkse tempelfeesten
Lees verder...

marsdiep_omroep_max

Omroep Max zet deze foto in voor aktie nieuwe zwemkeet

Omroep Max gaat met het programma Max maakt mogelijk actief fondsen werven om zwemvereniging Marsdiep te helpen aan een nieuwe zwemkeet. Voor de campagne heeft de omroep bovenstaande foto van fotograaf Jeffrey Bakker uitgekozen en daar is Jeffrey natuurlijk erg trots op. “Ik draag de zwemvereniging een warm hart toe en ben heel blij dat een foto van mij gebruikt wordt”, aldus Jeffrey. De foto wordt landelijk ingezet bij persberichten, tv-gidsen en kranten. Jeffrey Bakker maakte eerder deze fotoserie van de zwemvereniging. Omroep Max Het TV programma Max maakt mogelijk wat normaal voor projecten in het buitenland financiële hulp biedt gaat nu dus Zwemvereniging Marsdiep helpen. Maandag 8 augustus was de omroep al aanwezig om opnames te maken en deze worden in november uitgezonden. Het was een ruwe zee dus dat beloofd wat! De bewuste zwemkeet die aan vervanging toe is
Lees verder...

vdborn

Auto’s te koop gevraagd

Bij Van den Born auto’s kun je terecht voor onderhoud, APK en zijn zij gespecialiseerd in occasions tot €10.000,-. Van den Born ruilt graag uw huidige auto in ongeacht: bouwjaar, kilometerstand, schade en wel of geen APK. “Ook als als je geen nieuwe auto wil aanschaffen kan je bij ons toch je auto te koop aanbieden”, vertelt eigenaar Reindert van den Born, “ons bedrijf draait natuurlijk om de verkoop van occasions dus ik koop ze graag in!”
Lees verder...

_DHF9154 bb oodh ronde van julianadorp

Ronde van Julianadorp, de achterkant…

Afgelopen zondag was al weer de vierde editie van de Ronde van Julianadorp.
Lees verder...

jorina baars

Jorina Baars nog steeds wereldkampioen!

Jorina voorspelde het al in vol vertrouwen, “die titel is van mij, die titel blijft van mij”. En dat bleek juist want vanmorgen (lokale tijd) heeft zij haar titelgevecht in Mashantucket, Amerika gedomineerd en gewonnen. In de boksring van het Foxwoods Resort Casino vocht zij tegen de Puerto Ricaanse Angela ‘Riptide’ Withley. Ook Withley had maar één doel, wereldkampioen worden, maar er kan er maar één de beste zijn en dat is onze Jorina uit Den Helder! Net als het bij het vorige gevecht keken familie, vrienden en fans live bij Sportsart Den Helder.
Lees verder...

Cees Bontes met zijn zussen

Mooie opbrengst voor het VU Amsterdam

Vorig jaar was Cees Bontes ziek maar strijdbaar en was hij er nog bij, de Visserijdagen van 2015. Daar verkocht hij samen met zijn zussen en de rest van de familie zelf gerookte vis waarvan de opbrengst volledig voor het VU Amsterdam was. Dit jaar laat zijn gezondheid het niet meer toe om bij de Jutter Havendagen aanwezig te zijn. Zijn familie was er wel en nam het stokje met passie over, Cees is apetrots op zijn familie!
Lees verder...

dartenvoorkika

Cliff Oosten wint Darts4kika, Arjen Lont tweede

De winnaar van vorig jaar, Arjen Lont, haalde dit jaar weer de finale maar ditmaal ging Cliff Oosten er met de titel vandoor. Vorig jaar werd Cliff nog vierde op het Darts4kika straattoernooi maar ditmaal kwam hij maar met één doel, en dat was om te winnen.
Lees verder...