Win een KAAS!

Beste OogopGouda-volgers, deze week een bijzondere actie in samenwerking met Maurice Koster van het Gouds Kaashuis. Deze heerlijke Goudse Boerenkaas kun jij winnen!; 1) Raad het juiste gewicht in grammen van deze kaas. 2) Deel deze actie. 3) Like de facebookpagina van Het Gouds Kaashuis. Zaterdag 1 oktober maken we de winnaar bekend. Succes! 
Lees verder...

Naar het Circus ..? vanmiddag laatste kans..!

Nog geen plannen voor vanmiddag ..? Circus Louis Knie, op het terrein van GoudAsfalt is echt een aanrader en vermakelijk voor jong en oud. Paarden, koeien en kamelen doen hun kunstjes in de piste, acrobaten, messen en crossmotoren vliegen door de lucht, en het publiek wordt actief betrokken bij de buikspreker en de clown. Vanmiddag om 2 uur is de laatste voorstelling in Gouda, modern vermaak met een vleugje nostalgie. foto’s/tekst: Sandra Zeilstra voor Oogopgouda.
Lees verder...

Jouw bedrijf, event, product op de kaart in Gouda

Met ruim 3200 volgers op Facebook hebben de blogs van OogopGouda een groot bereik. Wil jij jouw product, bedrijf of event promoten via dit medium en op de kaart zetten bij jouw doelgroep, neem dan contact met mij op. Ik verzorg professioneel de fotografie en de tekst voor een aantrekkelijk tarief. Binnen 1 klik promoot ik je op het internet, via Facebook en Twitter. Kleine moeite GROOT bereik. Bel Sandra Zeilstra 06-41520968.
Lees verder...

Vanuit de Groeneweg

Ook al ga je heel hoog mee in de hoogwerker, de oude bomen in de binnenstad zijn zo hoog dat je er nauwelijks overheen kunt kijken. Neemt niet weg dat het uitzicht natuurlijk weer heel gaaf is..  fotografie/tekst: sandra zeilstra 
Lees verder...

“Openlucht douche” #gmhc

Het harde trainen in deze hete temperaturen door de meisjes bij de Goudse Mixed Hockey Club werd vanmiddag beloond met een heerlijke “openlucht douche”. Zonder enige twijfel sprongen zij al gillend en juichend in trainingsoutfit onder de sproeiers van het veld. 
Lees verder...

1 jaar OogopGouda.nl

Precies 1 jaar geleden nam ik het stokje over van mijn voorgangster Mirjam van den Berg, ik begon met 800 volgers, vandaag ben ik dankbaar dat ik al ruim 3200 volgers heb. Ik doe het met veel plezier en het heeft voor mij al veel deuren geopend. Ik hoop dat ik nog lang mooie, leuke, grappige foto’s en stukjes zal posten, Sandra Zeilstra 17-8-2016.
Lees verder...

Ondanks prutweer, toch gezellig druk #Gouda #Cheesemarket

Hoewel het weer prutweer weer is vandaag, werd te kaasmarkt toch massaal bezocht door de velen toeristen. Bijgaand een sfeerimpressie van een druilige Goudse zomerdag in augustus..
Lees verder...

Gouda vanuit de Panoramaflat

Ik denk dat iedereen zich wel eens afvraagt hoe het uitzicht is vanuit de Panoramaflat aan de Karnemelksloot. Gisteren stond ik op de tiende verdieping, elf is de hoogste, en had een geweldig uitzicht. Vanaf deze hoogte zie je pas hoe groen Gouda is. Bijgaand een sfeerimpressie #geniet. fotografie/tekst: sandra zeilstra
Lees verder...

So What 1978 op nieuwe Gruppo Sportivo !

Goed nieuws voor de oudere jongeren onder ons!; Ging jij in 1978 naar So What om te luisteren en te dansen op de muziek van Gruppo Sportivo ? Ik werd getipt en kreeg het volgende nieuwtje onder ogen;  BREAKING!! De re-issue van ons meest succesvolle album ‘Back To 78’ wordt unieker dan gedacht. Behalve dat de originele liner notes zijn aangepast aan de moderne tijd en het vinyl straks mooi rood is, zit er een downloadcode bij van 7 songs uit een gekmakend goed live concert in 1978 in So What in Gouda! Ja, ook een paar could be hits die je nog nooit gehoord hebt, oftewel, Gruppo flikt het ‘m weer!  Alle info vind je op hun Facebook page. Ben benieuwd wie er toen bij was…?! 
Lees verder...