Bloemen voor overleden jongeren na crash op kerstavond in Groningen

Groningen – Gisteravond zijn drie jongeren uit Hoogezand en Sappemeer om het leven gekomen na een verkeersongeval aan de Bornholmstraat in Groningen.
Lees verder...


Hoogezand-Sappemeer in rouw na overlijden van drie jonge inwoners bij crash in Groningen

Hoogezand-Sappemeer – Op zondag 25 december (eerste kerstdag) is de gemeente Hoogezand-Sappemeer in rouw na het overlijden van drie jonge inwoners van de gemeente. De jongeren zaten met nog één andere persoon in een auto welke zaterdagavond te water raakte in Groningen.
Lees verder...

Drama: Drie jongeren (18,19 en 21 jaar) uit Hoogezand en Sappemeer overleden na crash op kerstavond in Groningen

Groningen – Bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Bornholmstraat zijn zaterdagavond drie jongemannen om het leven gekomen.
Lees verder...

Inwoners en politiek Hoogezand-Sappemeer ergeren zich aan wildgroei van reclameborden

Hoogezand – Je hoeft in Hoogezand maar langs de kant van de weg te kijken en ze staan er: ‘illegale’ reclameborden. De borden worden geplaatst door winkeliers, ondernemers, het Kielzog, en anderen die denken recht te hebben op deze manier van adverteren.
Lees verder...

Wolfard en Wessels Werktuigbouw uit Hoogezand maakt doorstart

Hoogezand – Goed nieuws en slecht nieuws.  Het goede nieuws is dat het door de rechtbank failliet verklaarde Wolfard en Wessels Werktuigbouw uit Hoogezand een doorstart maakt.
Lees verder...

Wolfard en Wessels uit Hoogezand is failliet; ruim honderd mensen op straat

Hoogezand – Wolfard en Wessels Werktuigbouw uit Hoogezand is failliet. De rechtbank heeft het faillissement eerder deze week uitgesproken . Bij het bedrijf voor de scheepsbouw werken ruim honderd mensen.
Lees verder...

Bomen in Hoogezand-Sappemeer krijgen speciale kunstmestboost ‘ingespoten’

Hoogezand – Op woensdag 7 december is het bedrijf TFI bezig met het inspuiten van kunstmest bij bomen langs de Hoofdstraat in Hoogezand.
Lees verder...

Vijf asielzoekers proberen meisje (14) te beroven in Hoogezand

Hoogezand – De politie heeft woensdagmiddag vijf mannen aangehouden nadat ze geprobeerd hadden een 14-jarig meisje te beroven. Het meisje, afkomstig uit de gemeente Aa en Hunze, fietste rond half vier over de Kielsterachterweg.
Lees verder...

Chaos verwacht in Hoogezand; werkzaamheden aan kruispunt Kerkstraat-Hoofdstraat

Hoogezand – De maand december kan wel een garant staan voor chaos in Hoogezand. De gemeente Hoogezand-Sappemeer kondigde donderdagochtend aan dat er in de maand december werkzaamheden worden verricht aan de verkeerslichten op de kruising Hoofdstraat/Meint Veningastraat met de Kerkstraat.
Lees verder...

‘Zwarte Sinterklaas’ komt aan in Sappemeer; veel ophef

Sappemeer – Zaterdagochtend kwam Sinterklaas aan in Sappemeer, althans dat was de bedoeling. Al snel bleek het anders te lopen…
Lees verder...