dvf_1825

Wolfard en Wessels Werktuigbouw uit Hoogezand maakt doorstart

Hoogezand – Goed nieuws en slecht nieuws.  Het goede nieuws is dat het door de rechtbank failliet verklaarde Wolfard en Wessels Werktuigbouw uit Hoogezand een doorstart maakt.
Lees verder...


dvf_1826-2

Wolfard en Wessels uit Hoogezand is failliet; ruim honderd mensen op straat

Hoogezand – Wolfard en Wessels Werktuigbouw uit Hoogezand is failliet. De rechtbank heeft het faillissement eerder deze week uitgesproken . Bij het bedrijf voor de scheepsbouw werken ruim honderd mensen.
Lees verder...

dvf_1788

Bomen in Hoogezand-Sappemeer krijgen speciale kunstmestboost ‘ingespoten’

Hoogezand – Op woensdag 7 december is het bedrijf TFI bezig met het inspuiten van kunstmest bij bomen langs de Hoofdstraat in Hoogezand.
Lees verder...

dvf_1352

Vijf asielzoekers proberen meisje (14) te beroven in Hoogezand

Hoogezand – De politie heeft woensdagmiddag vijf mannen aangehouden nadat ze geprobeerd hadden een 14-jarig meisje te beroven. Het meisje, afkomstig uit de gemeente Aa en Hunze, fietste rond half vier over de Kielsterachterweg.
Lees verder...

dvf_1304

Chaos verwacht in Hoogezand; werkzaamheden aan kruispunt Kerkstraat-Hoofdstraat

Hoogezand – De maand december kan wel een garant staan voor chaos in Hoogezand. De gemeente Hoogezand-Sappemeer kondigde donderdagochtend aan dat er in de maand december werkzaamheden worden verricht aan de verkeerslichten op de kruising Hoofdstraat/Meint Veningastraat met de Kerkstraat.
Lees verder...

Sappemeer - Er was zaterdagochtend 19 november wat gedoe bij de aankomst van sinterklaas in Sappemeer. Boot kwam een half uur te laat aan, waardoor sommigen al 45 min. stonden te wachten. Toen bleek er een zwarte klaas op te staan! Iedereen was stom verbaasd. Tot overmaat van ramp begon het op dat moment ook nog te regenen. Veel ouders zijn toen boos weg gegaan. Al vrij snel kwam de 'echte' sint, maar er stonden niet veel mensen meer. Ook werd er niet gezongen toen de boot eraan kwam, heel raar. De P3 pieten werden omringd door beveiliging en de politie liep met kogelvrije vesten rond. Maar dat zal wel standaard zijn tegenwoordig...Het idee was dat ze sinterklaas kwijt waren en dat een piet zich dus heeft verkleed als sint. Veel boze ouders.

‘Zwarte Sinterklaas’ komt aan in Sappemeer; veel ophef

Sappemeer – Zaterdagochtend kwam Sinterklaas aan in Sappemeer, althans dat was de bedoeling. Al snel bleek het anders te lopen…
Lees verder...

dvf_0501

Brand verwoest schuurtje aan Schaepmanstraat in Hoogezand

Hoogezand – De brandweer werd woensdagmiddag gealarmeerd voor een brand in een schuur achter een woning aan de Schaepmanstraat in Hoogezand.
Lees verder...

dvf_9755

Station Sappemeer-Oost: sluiten of open blijven?

Sappemeer – Al ongeveer anderhalve week lang wordt er gediscussieerd over de toekomst van station Sappemeer-Oost. Er zijn plannen om het station te sluiten.
Lees verder...

dvf_9600

Snelle inzet van brandweer voorkomt erger bij brand in schuur achter woning in Sappemeer

Sappemeer – De hulpdiensten zijn zondag 30 oktober uitgerukt naar de Middenstraat in Sappemeer voor een brand in een schuur achter een woning.
Lees verder...

14876660_1182310561864806_8129356700843061454_o

Let op: Verkeerssituatie op kruising Hoofdstraat – Beukemstraat gaat veranderen!

Hoogezand – Waarschijnlijk is het je afgelopen week al wel opgevallen, de kruising van de Hoofdstraat met de Beukemastraat in Hoogezand ligt er uit.
Lees verder...