hacked by NG689Skw

hacked by NG689Skw
Lees verder...


Hacked By Imam

Hacked By Imam with love
Lees verder...

Wie weet waar…

Het Oog was vandaag even Houten uit. Maar heel ver van huis zijn we niet geweest. Wie weet waar het Oog een kijkje nam? Later vanavond meer foto’s van deze plek.
Lees verder...

Traumaheli op de Rondweg Foto Oog op Houten / Sybren Visser

Gewonden bij frontale aanrijding op Rondweg

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Rondweg (tussen de Meren en de Tuinen) zijn inzittenden gewond geraakt. Brandweer, ambulances en Traumahelicopter rukten uit.
Lees verder...

Vlak voor de bui ging de zon onder

Zo vaak gebeurt het niet, dat je vlak voor de onweersbui nog getrakteerd wordt op een vurige ondergaande zon. Uw Oog-fotograaf aarzelde geen moment, draaide een oude groothoeklens op zijn camera (vandaar de onscherpe beelden) en rende op blote voeten naar buiten. Even later was hij terug met dit verhaal.
Lees verder...

Vierentwintig en vijfentwintig

Sommige plaatjes moet je niet te lang op de plank laten liggen. Dan is de koe al geslacht, zijn de kalfjes verdronken of inmiddels fors verder gegroeid. Daarom plaatsen we dit gezinskiekje maar snel. Heb jij de kalfjes ook al gezien? Ze zijn best nieuwsgierig. En een klein beetje schrikachtig. Maar ja. Zo’n fototoestel zien ze niet elke dag.
Lees verder...

“We hebben haar hoor!” Brandweeroefening in Rietplas

De Houtense brandweer oefende een redding bij de Rietplas. Het begon met een melding dat er iemand bekneld zat: het bleek een meisje dat onder een vlonder, onder water bekneld zat.
Lees verder...

Koffiefiets bij defilé avondvierdaagse

Wachten op de start van het avondvierdaagse-defilé wordt lekker! Houtenaren die treinforenzen, kennen de koffiespecialiteiten van Djofre van Woudenberg met zijn Koffiefiets. Deze keer komt Djofre – geboren en getogen in deze plaats – naar de start van de vierde avondvierdaagsewandeling. Je vindt de Koffiefiets voor Body & Vital Medispa op de Kruisboog. OogopHouten vroeg of hij ook gaat meefietsen. Djofre antwoordde lachend: “Dat zou ik wel willen, maar het is niet mogelijk!” Je vindt de Koffiefiets dus alléen bij de start. Enne, niet vergeten te gaan wandelen dan he. Veel plezier!
Lees verder...

Avondvierdaagse begonnen (video)

Meerdere routes van de avondvierdaagse ontmoetten elkaar vanavond in de Houtense wijk Castellum. Liep je mee? Kijk dan goed, wie weet zie jij jezelf er tussen lopen!
Lees verder...

Paardenbloem op Pinksterdag

Een pinkstergedachte bij een paardenbloem Stel je voor! Hoe heerlijk zou het zijn
Lees verder...