Traumaheli op de Rondweg Foto Oog op Houten / Sybren Visser

Gewonden bij frontale aanrijding op Rondweg

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Rondweg (tussen de Meren en de Tuinen) zijn inzittenden gewond geraakt. Brandweer, ambulances en Traumahelicopter rukten uit.

Oog op Houten stond op de dijk naast een man die op de fiets naar de plek des onheils was gesneld. Hij had de heli richting Rietplas zien gaan. “Mijn zoon zwemt daar vanmiddag. Toen zag ik de blauwe zwaailichten hier.” Hij zei het niet hardop, dat is niet kies voor de mensen die bij deze klap betrokken zijn. Maar eigenlijk was hij behoorlijk opgelucht.

De Rondweg tussen de Tuinen en de Meren zal nog een paar uur afgesloten zijn voor sporenonderzoek, zo lezen we op Twitter. Drie inzittenden van de auto’s zijn met ambulances afgevoerd.

TN oogophouten

Visueel Verslaggever Sybren Visser brengt Houten, de ondernemers en bewoners in woord en beeld. Vraag info via het contacformulier, mail tips naar info at oogophouten.nl: we laten ons graag op ideeën brengen. Volg Oog op Houten op Twitter, op Facebook, en kijk met ons mee!

Next ArticleWie weet waar...