OogopHuizen wordt OpHuizerHoogte

OogopHuizen wordt OpHuizerHoogte
Lees verder...

inbraak

Politie houdt verdachte serie-inbraken Oostermeent aan

De politie meldde gisteren dat zij een 37-jarige man uit Huizen hebben aangehouden als verdachte van de serie-inbraken in het winkelcentrum Oostermeent. Vanaf eind augustus tot 14 november is er maar liefst 11 keer ingebroken of een poging daartoe geweest, in de winkels van de Oostermeent. Na een uitgebreid onderzoek, waaronder het horen van getuigen en opvragen en bekijken van camerabeelden , kwam de verdachte in beeld. Hierop is hij aangehouden. Of de verdachte dezelfde persoon is die op 15 mei dit jaar was aangehouden voor o.a. de Kruidvatinbraken, wil men nog niet zeggen.
Lees verder...

OpHuizerhoogte

Lokale koufrontjes

Als je vanmorgen over de randweg reed, zag je het misschien wel liggen. Één klein deel van de hei helemaal wit opgevroren. Misschien honderd meter in doorsnee, maar wel opvallend. Één witte cirkel. Het stukje hei tegen de Woensberg aan is het geografisch zuiden van Huizen. Zou het dan toch de Huizer zuidpool geweest zijn ? Of de landingsplaats van een vroege kerstman. Apart om te zien was het zeker…. Mooi Huizen !
Lees verder...

OpHuizerhoogte.nl

Een andere naam, een ander logo én een andere website, maar met foto’s en verhalen zoals u van ons gewend bent! OpHuizerhoogte.nl is de opvolger van OogopHuizen.nl. OogopHuizen zal binnenkort verder gaan met een vernieuwde site en app. Op het vernieuwde OogopHuizen mag iedereen foto’s en korte berichten plaatsen over wat er zich afspeelt in Huizen. Vincent en ik hebben er daarom voor gekozen om verder te gaan onder de naam OpHuizerhoogte.nl.
Lees verder...

Een leuk kerstkado

Een leuke kadotip voor de kerst; een prachtig portret van je kindje, je gezin of je huisdier. Leuk om te geven afgedrukt op canvas of gewoon mooi in een lijst. Wil jij ook een professionele fotoshoot door de fotografen van OogopHuizen ? We beschikken over een mooie fotostudio, maar een mooie shoot buiten, op een leuk plekje in Huizen kan natuurlijk ook. Voor €49,95 p.p. maken Inge Jansen of Vincent Snoek de mooiste foto’s voor het persoonlijkste kerstkado.
Lees verder...

En daar is de sint….. in de Oostermeent VIDEO

En zo is de sint vanmiddag ook in de Oostermeent aangekomen. Samen met de pietenband kwam de sint met een echte pakjesboot de aanloophaven binnenvaren. Kijk hier de video en fotoserie…klik !
Lees verder...

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst..

…dat is de uitdaging van de Stichting Huizer Botters; de jeugd enthousiast krijgen om later het Huizer erfgoed te kunnen behouden. En daarom werd vanmiddag de nieuwe aanwinst van de stichting gedoopt door de wethouder Marlous Verbeek, de HZ 274. Een vissermansschouw die bevaren en onderhouden wordt door de jeugdleden van de stichting. “En we zijn nog hard op zoek naar veel meer jeugdleden” aldus de vice-voorzitter Gert Jan Schaap. 
Lees verder...

Lucas van Loenhout

Mooi Huizen

Een mooie plaat van de Huizer fotograaf Lucas van Loenhout. Te mooi om niet te delen. Gelukkig vond Lucas dat ook. Mooi Huizen !
Lees verder...

Fietsster aangereden op de rotonde t.h.v de Fauna.

Woensdagavond omstreeks kwart over zes raakte een fietsster gewond op de Huizermaatweg in Huizen. Bij de rotonde met de Fauna zag de automobilist de fietsster over het hoofd. De aangereden vrouw, was nog aanspreekbaar en kon nog lopen. Ze is toch voor controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Lees verder...

Mooi Huizen

Toch mooi als je daar woont. Iedere moment van de dag weer een ander uitzicht. Mooi Huizen !
Lees verder...