bodyhouse-17

Uitnodiging open dag The Bodyhouse

Herkent u dat? Sporten en diëten helpt niet om uw oude figuur weer terug te krijgen? Bij The Bodyhouse hebben ze dé oplossing voor u… hier hebben ze namelijk hét apparaat waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het op verantwoorde wijze vet verbrandt én spierweefsel opbouwt. Inmiddels is The Bodyhouse ruim een jaar gevestigd op de Loswal 12 in Huizen en hebben ze al veel mensen ontzettend blij kunnen maken met een succesvolle behandeling. Bij The Bodyhouse ligt de nadruk op figuurcorrectie en minder op gewichtsafname.
Lees verder...

inbraak-2

De serie-inbreker van de Oostermeent

Tot twee keer aan toe was de damesmodezaak Qinn  Womenswear dit weekend het doelwit van een inbraak. Eerst in de nacht van vrijdag op zaterdag en ook vanmorgen vroeg werd de etalageruit ingegooid waardoor men zich toegang verschafte.  De Oostermeent wordt de laatste weken geteisterd door een inbraakgolf. Zo waren de Gall&Gall en modezaak Zuid7 afgelopen weken het slachtoffer. Wat opvalt is dat  er bij alle winkels in korte tijd meerdere keren achter elkaar wordt ingebroken. Noem het maar een serie-inbreker. Opvallend is natuurlijk de steeds terugkerende werkwijze waarbij steeds de etalageruit met een steen wordt ingegooid
Lees verder...

Inge Jansen

Noorderlicht

Experimenteren met fotografie blijft leuk en levert spooky beelden op.  Hier hoef je niet voor naar Walibi Fright Night. De meest gekke licht creaties zijn mogelijk. Met een 7-up fles en wat staalwol het park in aan het Gooimeer en kijk hier de foto’s….
Lees verder...

trompstraat-5

Schoorsteenbrand in de Trompstraat

De brandweer rukte vanavond uit voor een schoorsteenbrand aan de Trompstraat. De schade bleef gelukkig beperkt. Nadat de schoorsteen door de brandweer schoon was gemaakt konden de bewoners weer hun huis in. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De schoorsteen was recent nog geveegd.
Lees verder...

img_7085-panoooh

Mooi Huizen !

We hebben er weer eentje voor je. Een typische “Mooi Huizen!” plaat. Hij kan bijna niemand zijn ontgaan vanmiddag, de prachtige regenboog. Regenbogen moeten we eigenlijk zeggen. Weer mooi vastgelegd door Vincent Snoek.
Lees verder...

kaart

Het DNA van Huizen

Slechts een aantal boerderijen en een kapel omgeven door graslanden. Zo ontstond lang geleden ons dorp. De grond was nog vruchtbaar en er ontstond langzaam aan meer levendigheid en handel. Het begin van Huizen. Gisterenavond werden we in vergadercentrum Opmaat, meegenomen naar de oorsprong. Op zoek naar het DNA van Huizen. Waarom is Huizen zoals het nu is ?  Hans van den Brink haalde deze oorsprong naar boven, samen met een aantal gastsprekers.
Lees verder...

img_6983ooh

Mooi Huizen !

De witte wieven spoken over de heide heen langs de Langerhuizerweg. Net voor de zon onderging nog even een plaatje. Mooi Huizen !
Lees verder...

Meentamorfose-5

Crazy Spingparadijs !

Het hoogtepunt van de herfstvakantie is toch wel het Crazy Springparadijs in de sporthal bij het zwembad. Helemaal vol met springkussens en andere attracties.  Vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober is het weer zover. Het begint een mooie traditie te worden: zodra de herfstvakantie begint, verrijzen er tientallen luchtkastelen, stormbanen en klimmuren tijdens Crazy Spring Paradijs.
Lees verder...

bibliotheek

Een tas vol boeken voor vijf euro

In de bibliotheek van Huizen kan vanaf zaterdag 5 november een bibliotheektas  met boeken gevuld worden voor € 5,00! Met uitzondering van games, bladmuziek, dvd’s en luisterboeken. U kunt kiezen uit een nieuwe voorraad afgeschreven populaire romans, informatieve boeken, dvd’s, bladmuziek en jeugdboeken. De verkoop duurt bijna drie weken, tot vrijdag 25 november. Iedereen is welkom, ook niet-leden kunnen een tas komen vullen! Het betreft exemplaren die plaats moeten maken voor veel nieuwe boeken en andere materialen, zodat de collectie actueel en aantrekkelijk blijft. Om op de hoogte te blijven van de aanwinsten in de collectie is er een gratis abonnement op de aanwinstenmail. Voor games, bladmuziek en luisterboeken gelden andere verkooptarieven. Interesse? Kijk voor de actuele openingstijden van de bibliotheek vestiging Huizen op: www.bibliotheekhlb.nl  
Lees verder...

PMD

Doe mee met 100-100-100 ! Wie durft ?

Wie durft de uitdaging aan te gaan ?  100 dagen 100% afvalvrij leven. Het GAD zoekt 100 huishoudens die mee willen doen aan 100-100-100. 100 huishoudens, 100 dagen, 100% afvalvrij. Het doel is om de grijze kliko leeg te houden en al je afval te scheiden. Ben jij creatief genoeg om dat voor elkaar te krijgen ? Noem het een uitdaging of een avontuur.
Lees verder...