0205-sinterklaas-en-zijn-pieten-12-11-2016

PEPERNOTEN

Spannend hoor. Sinterklaas is er. Welkom Sinterklaas en de Zwarte Pieten. Vind het zo jammer dat ik er niet bij kan zijn. Naar Als Kunstenaar ook zo trots dat ik sta op de Nationale Kunstdagen in Ahoy dit weekend.
Lees verder...


0204-wees-welkom-11-11-2016

Nog 1 nachtje slapen en dan komt de Sint.

Nog 1 nachtje slapen en dan komt de Sint. Hopelijk met mooi weer zodat het zo druk zal gaan worden. Ik hoop zo op een mooie en droge gezellige intocht.
Lees verder...

0203-schaduw-08-11-2016

Schaduw

In dit jaargetijde zijn dit soort beelden uiteindelijk niet meer te maken. Een mooie laagstaande zon. Maar met de koud en de vele regen van de afgelopen dagen lijkt een mooi weer plaatje een welkome afwisseling.
Lees verder...

0202-wedding-event-08-11-2016

Bruidjes

Afgelopen zaterdag liepen er door het winkelcentrum De Koningshoed een heleboel bruidjes rond. Wat opviel was dat er maar 1 bruidegom was. Of de rest niet durfde is mij niet bekend. Tijdens het Weddings Event liepen de dames een kleine show. En om aandacht zaten zij niet verlegen.
Lees verder...

Farlagraaf Fotografie

Ook in Maassluis

Wellicht weet u het niet maar naast beroepsfotograaf ben ik ook kunstenaar en oa lid van de Stichting Maassluise Kunstenaars. In mijn vrije werk maak ik dit soort Urbanwerk. Lelijkheid op haar Mooist.Deze foto is in Maassluis gemaakt. Vaak wordt gedacht dat je dit soort werk alleen in het buitenland kan maken. Zeker daar is het makkelijker om het te vinden en er binnen te komen. Hier in Nederland moet je vooral op zoek naar toestemmingen. In het weekend van 12 en 13 november zal ik een stand hebben tijdens de Nationale Kunstdagen in Ahoy. Een grote Kunstbeurs met meer dan 200 kunstenaars. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze beurs of mijn werk kom dan een kennis maken. Gratis toegangskaarten. Wilt u kans maken op twee gratis toegangskaarten. Like dan op Facebook #Farlagraaf Fotografie en vertel mij waarom u graag langs wil komen. Mocht u wel willen en niet tot de gelukkige winnaars behoren. Via de facebookpagina van de Maassluise Kunstenaars kunt u een link terug vinden voor een gereduceerd tarief. Vriendelijke groet Peter Farla Farlagraaf Fotografie
Lees verder...

0200-over-een-week-05-11-2016

Nog een week

Nog precies 1 week en dan staat alles om de haven vol. Treinladingen mensen, honderden auto┬┤s zullen in Maassluis een plekje zoeken om de goedheiligman en de Pieten te willen zien. Maassluis komt ook dit jaar weer mooi op de kaart te staan.
Lees verder...

0199-bouwen-04-11-2016

Groen

Gisteren sprak ik mensen die nu net een jaar in Maassluis wonen. Zij komen uit het Westland en een van de redenen dat zij hierheen gekomen zijn is het groen. Zo veel parkjes en water in en om de stad. Als je dan na het gesprek weer naar huis rijd en dit bord ziet staan is het bijna jammer dat hier binnenkort gebouwd gaat worden.
Lees verder...

0198-prettig-03-11-2016

Onderdoor

Een sombere plek waar deze kunstige lichtwand voor een veilig en prettig gevoel moeten zorgen.
Lees verder...

0197-achter-langs-02-11-2016

Achter langs

Verscholen achter de huizen ligt dit water. Het ligt er wat verloren bij en het ziet er niet echt gezellig uit. Maar nu de vraag hoe heet dit water.
Lees verder...

0196-bouwen-01-11-2016

Het gaat hard

Er word volop gebouwd in Maassluis. Zo ook in Oost. En het gaat hard. Hier ligt de fundering nog in bad en over een maand staat hier een huis. En ik weer dat zeker 1 dame die hier gaat wonen alles op de voet volgt. Zij is afgelopen week al wezen kijken in haar toekomstige huis terwijl alle bouwvakkers nog volop bezig waren.
Lees verder...