Bedankt allemaal!

Beste Facebook-volgers, ik ga stoppen met deze blog. Niet met fotograferen maar wel met het plaatsen van een berichtje iedere dag. Ik heb het met veel plezier gedaan en bedankt voor jullie leuke reacties die ik op de foto’s heb gekregen. We komen elkaar vast nog wel tegen op straat!  
Lees verder...


Wijntjes proeven?

Zaterdag 1 oktober organiseert Eduard Mol een inloopproeverij ‘najaarswijnen’ op de Huizerweg. Er staan 6 witte en 6 rode wijnen open om lekker te proeven. De proeverij is van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Proost en alvast een goed weekend!
Lees verder...

Open Atelier Route

Dit weekend exposeren zo’n 40 kunstenaars hun werk tijdens de Open Atelier Route. De centrale expositie is in het Denksportcentrum op de Nieuwe Englaan. Veel kunstenaars hebben zich met hun werk verzameld op de Vliegdenweg. Een kompleet overzicht van alle locaties kun je vinden op www.artesbussum.nl. De exposities zijn te bezichtigen op 1 & 2 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.
Lees verder...

Start verkoop kinderpostzegels: Fiep 100 jaar!

Vandaag komen de kinderen weer langs met de Kinderpostzegels. Dit jaar schitteren Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje op de kinderpostzegels vanwege de 100e geboortedag van Fiep Westendorp. Wie is daar niet groot mee geworden? De verkoop van de postzegels met de herkenbare en oer-Hollandse illustraties start vandaag. Met de opbrengst van de verkopen biedt Stichting Kinderpostzegels kwetsbare kinderen in Nederland en ontwikkelingslanden kansen op een betere toekomst.
Lees verder...

Live muziek bij café Goesting

Zin in een drankje met fijne akoestische gitaarmuziek? Donderdag 29 september speelt Sjoerd van den Broek bij café Goesting op de Kapelstraat. De toegang is gratis, aanvang 20.30 uur.
Lees verder...

Poffertjeskraam gesloten

De poffertjeskraam had het gisteren razend druk op hun laatste dag. Het was prachtig weer en veel mensen namen bloemen mee om afscheid te nemen van Joop en Lia van der Steen. Na 95 jaar is het familiebedrijf verkocht en komt het in nieuwe handen. Traditiegetrouw wordt de kraam verplaatst naar Breukelen waar Van der Steen nog tot en met 22 oktober staat. Daarna is het echt klaar en gaan ze genieten van hun vrije tijd. Bedankt voor 50 jaar heerlijke poffertjes!
Lees verder...

Leuke spullen gekocht?

De markt op het Wilhelminaplantsoen heeft gisteren veel bezoekers getrokken. Er stonden kramen met onder andere zeldzame boeken, lifestyle en streekproducten, brocante, sieraden en curiosa. Leuk geslaagd en goede zaken gedaan?
Lees verder...

Komen jullie ook?

Het is prachtig weer om even rond te struinen op de antiek- en streekmarkt in Bussum. Tot 17.00 uur staat het Wilhelminaplantsoen vol met kramen met ondermeer brocante, kunst, sieraden, kleding en boeken. De toegang is gratis, tot zo?
Lees verder...

Leuk uitje?

Dus, morgen even slenteren over het Wilhelminaplantsoen?
Lees verder...

Lekker nazomeren!

Het was gisteren een heerlijke dag om nog even te genieten van de zon. De terrasjes zaten vol, zo ook bij Stricks Bakery Café op de Nassaulaan. Er komen nog een paar zonnige dagen aan dus lekker genieten van het nazomers weer!
Lees verder...