Fotograaf Rene van PuttenOog op Oosterhout NB

De fotograaf

De fotograaf

Rene van Putten

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is René van Putten, geboren (1962) in Rotterdam. Ik was op jonge leeftijd al druk bezig met fotografie. Na verloop van tijd verdwenen de vakantiefoto’s met daarop familieleden en ontstonden er meer foto’s met een artistieke inhoud.

Het Rotterdamse heb ik lang geleden ingeruild voor het gezellige Brabantse Oosterhout, waar ik met mijn gezin met veel plezier woon. Door de jaren heen is mijn werkgebied uitgebreid van algemene fotografie naar sport- product- en event-fotografie en heb ik de stap genomen om van mijn hobby mijn vak te maken.

U kunt mij boeken  voor een gezellige ongedwongen fotoshoot. Door mijn veelzijdigheid ben ik in te zetten voor tal van opdrachten, formeel en informeel, klein en groot.

Vanuit Oosterhout ga ik deze blog Oog op Oosterhout verzorgen. In dit blog ziet u foto’s, verhalen en gebeurtenissen uit de gemeente Oosterhout. Dit kunnen leuke, actuele of serieuze nieuws items zijn. Veel plezier met mijn blog!

 

© Copyright
Alle foto’s van Oog op Oosterhout NB zijn auteursrechtelijk beschermd. Foto’s van deze website mogen NIET zonder schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gekopieerd, ge(her)publiceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, zij het in drukwerk of elektronisch.


// post counter for webads in between posts