Heuvel

Oog op Oosterhout

Op deze fotoblogsite Oog op Oosterhout NB vindt u actuele (straat)foto’s uit de hele gemeente Oosterhout. Mijn doel is om u te verrassen met bijzondere en unieke beelden. Gemaakt op verschillende momenten van de dag en vanuit allerlei invalshoeken. Zo ervaart u visueel van wat er gebeurt en leeft, op één plek.Oosterhout by night

Mijn naam is René van Putten, ik verzorg deze blog en wij zullen elkaar binnenkort waarschijnlijk op straat tegen gaan komen. Ik plaats berichten met foto’s (minimaal 1, meestal meerdere) en korte tekstjes over:

  • Berichten vanuit de lokale samenleving, zoals opvallende en/of belangrijke initiatieven, standpunten of signalen van groepen bewoners, maatschappelijke instellingen, vrijwilligers e.d.
  • Nieuws over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen: zowel bewoners, bedrijven, instellingen
  • Human Interest: persoonlijke uitspraken en verhalen over en van (on)bekende Oosterhouters
  • Aansprekende evenementen, jubilea, grote feesten e.d.
  • Incidenten, zoals in het verkeer of anderszins
  • Belangrijke uitspraken, besluiten en plannen van de gemeente, en ook de concrete gevolgen ervan voor de bevolking

Berichten zijn van allerlei aard: serieus, vrolijk, kritisch of ontroerend. Het is altijd iets wat u als Oosterhouter aangaat en interesseert. Ook waardevol voor bijvoorbeeld politici, die zo nog beter weten wat er leeft.

We vragen ook u mee te helpen. Heeft u geschikte foto’s, nieuwstips of bepaalde ideeën en wensen? Laat mij dit dan even weten.
Klik hier voor de contactpagina Ik zal contact met u opnemen om een mooi item samen te stellen.

Wij wensen u veel plezier op dit fotoblog!


// post counter for webads in between posts