_b7a8452editweb

Musical The Journey – Deel 3 – Het leerlingenorkest o.l.v. Ivo Kouwenhoven

Op facebookpagina “OogopRidderkerk” staat mijn fotoserie (in zwartwit) over het leerlingenorkest onder leiding van Ivo Kouwenhoven. Het is onderdeel van mijn reportage over de musical “The Journey”.
Lees verder...


_b7a8322editweb

Harpe Davids – The Journey – Deel 2

Op facebook-pagina “OogopRidderkerk” staat nu het tweede deel van mijn fotoserie over de uitvoering van musical The Journey in het Farel Theater.
Lees verder...

_b7a8358_cover

Harpe Davids – The Journey

Afgelopen zaterdag in het Farel Theater was de uitvoering van musical “The Journey” te bewonderen.  Veel foto’s geschoten en daarom maar meerdere series die ik de komende dagen op facebookpagina “OogopRidderkerk” zal zetten. Vandaag serie nummer 1.
Lees verder...

cover_dsc0153

Windhoos in Ridderkerk

Ridderkerk is enige dagen geleden zonder echte problemen door de storm gekomen. De titel slaat dan ook niet op een meteorologisch verschijnsel maar op een gedeelte van een bedrijfsnaam, namelijk Windhoos Computers. Op zich een vreemde naam maar met een beetje gevoel voor humor heb je al snel door dat Windhoos klinkt als Windows en dan ligt de relatie met een computerbedrijf wat meer voor de hand. Vandaar. Bij problemen met uw computer kunt u terecht bij Windhoos Computers, maar ze verzorgen ook de opbouw van een compleet computernetwerk inclusief de randapparatuur zoals printers en scanners. Uiteraard stopt hun service daar niet, ze installeren ook de (bedrijfsspecifieke) applicaties. Vandaag bestelt, morgen in huis. Lukt het niet via de telefonische ondersteuning dan komen ze langs. Kort samengevat in 3 woorden: snel, vriendelijk en kwaliteit. Zie ook de waardering van hun klanten op hun website: http://www.windhoos-computers.nl
Lees verder...

cover_dsc9068

Abraham Oratorium – Theater Het Plein

Het Abraham Oratorium in theater “Het Plein”. De fotoserie staat op Facebookpagina “OogopRidderkerk”.
Lees verder...

cover__dsc8862

Ook Sint heeft af en toe honger

Deze foto heb ik vorig jaar gemaakt. Zit je bij Delifrance te eten, komt opeens Sinterklaas aangeschoven. Even een vorkje mee-prikken. Het is hem gegund. Sint maakt lange dagen.
Lees verder...

cover_dsc3127n

Bloemenkraam

Tegenover Bram Ladage in het centrum van Ridderkerk staat op gezette tijden een bloemenkraam. De mensen achter de kraam waren zo aardig om mij foto’s te laten maken van bloemen die ze daar verkopen. Hier alvast een voorbeeld.
Lees verder...

cover_dsc8651

Trouwbeurs “Ja, ik wil” – Hotel van der Valk Ridderkerk

Mijn fotoserie van de bruidsbeurs “Ja, ik wil”, gehouden in hotel van der Valk te Ridderkerk, staat nu op facebook op pagina “Ja, ik wil trouwbeurs”.
Lees verder...

cover_b7a7623

Allerzielen in Parochie Sint Joris Ridderkerk

Vandaag als gast en fotograaf  in parochie Sint Joris. Bij Allerzielen staan we stil bij hen die ons zijn ontvallen. Er worden kaarsen aangestoken, de namen worden genoemd en hartjes met daarop de namen van dierbaren zijn opgehangen. Kijk voor een sfeer impressie in de vorm van een fotoserie op facebookpagina OogopRidderkerk.
Lees verder...

cover2016_dsc6815web

Ja, ik wil… Lekker Ridderkerk

Op zaterdag 29 oktober heb ik als fotograaf 2 reportages, nl trouwbeurs “Ja, ik wil” in Van der Valk Hotel Ridderkerk en in het centrum “Lekker Ridderkerk”. Allebei hartstikke leuk om mee te maken, niet alleen voor mij maar ook voor u als bezoeker.  Meer informatie over de trouwbeurs is te vinden op jaikwil.love (vertrouw me, het is echt de site van de trouwbeurs).  Een beschrijving van Lekker Ridderkerk staat op www.winkelhartridderkerk.nl (ga naar optie Evenementen en daar staat het). Veel plezier!
Lees verder...