Afscheid van OogopRidderkerk

Het is tijd  voor mij om afscheid te nemen van OogopRidderkerk.nl als journalist/fotograaf. Alle teksten en foto’s op deze website en op bijbehorende Facebookpagina OogopRidderkerk.nl waren tot nu van mijn hand, met 1 uitzondering: een artikel over muggen : ). Leuk om te doen maar het wordt tijd om meer aandacht te besteden aan mijn andere werkzaamheden als fotograaf, namelijk huwelijksreportages, bedrijfsreportages, fashion en portretten. Nog een paar dagen geduld en mijn website roelofmulderfotografie.nl is opnieuw opgebouwd inclusief een blog over mijn activiteiten als fotograaf, niet alleen binnen Ridderkerk maar ook daarbuiten. Meer weten over mij? Op Facebook heb ik ook een eigen pagina: https://www.facebook.com/roelof.mulder.372?fref=ts Vanaf deze plek bedank ik jullie voor alle getoonde interesse en steun voor OogopRidderkerk.  
Lees verder...


Project 0180 – Sport en Welzijn – Kicks Ridderkerk

Op uitnodiging van Rene van Kuijk van Kicks Ridderkerk ben ik gaan kijken in sporthal De Beverbol waar jongeren aan het trainen waren. Die trainingen vallen binnen het project 0180 waar met jongens en meisjes tussen de 10 en 18 jaar gewerkt wordt aan het vergroten van het zelfvertrouwen, weerbaarheid en conditie.  Op mijn facebookpagina OogopRidderkerk staat nog een andere groepsfoto. Voor meer informatie: zie website sportenwelzijn.nl. Link: http://www.sportenwelzijn.nl/sport-en-bewegen/grootstedelijk/project-0180
Lees verder...

Kicks Ridderkerk – De wedstrijden

Na de workshop van vechtsporter Ernesto Hoost (zie mijn vorig item) was het tijd voor de wedstrijden. Op de coverfoto staan kickboksers Jolien van Sanden (blauwe bokshandschoenen) van sportschool BMA en Robin Captein van Kicks Ridderkerk. Rene van Kuijk van Kicks Ridderkerk staat uiterst rechts. Meer foto’s van de wedstrijden staan op Facebookpagina OogopRidderkerk.
Lees verder...

Kicks Ridderkerk – Workshop Ernesto Hoost

Op mijn facebookpagina OogopRidderkerk staat een fotoserie van het bezoek van vechtsporter Ernesto Hoost  aan Kicks Ridderkerk waar hij een workshop gaf.
Lees verder...

Musical The Journey – Deel 3 – Het leerlingenorkest o.l.v. Ivo Kouwenhoven

Op facebookpagina “OogopRidderkerk” staat mijn fotoserie (in zwartwit) over het leerlingenorkest onder leiding van Ivo Kouwenhoven. Het is onderdeel van mijn reportage over de musical “The Journey”.
Lees verder...

Harpe Davids – The Journey – Deel 2

Op facebook-pagina “OogopRidderkerk” staat nu het tweede deel van mijn fotoserie over de uitvoering van musical The Journey in het Farel Theater.
Lees verder...

Harpe Davids – The Journey

Afgelopen zaterdag in het Farel Theater was de uitvoering van musical “The Journey” te bewonderen.  Veel foto’s geschoten en daarom maar meerdere series die ik de komende dagen op facebookpagina “OogopRidderkerk” zal zetten. Vandaag serie nummer 1.
Lees verder...

Windhoos in Ridderkerk

Ridderkerk is enige dagen geleden zonder echte problemen door de storm gekomen. De titel slaat dan ook niet op een meteorologisch verschijnsel maar op een gedeelte van een bedrijfsnaam, namelijk Windhoos Computers. Op zich een vreemde naam maar met een beetje gevoel voor humor heb je al snel door dat Windhoos klinkt als Windows en dan ligt de relatie met een computerbedrijf wat meer voor de hand. Vandaar. Bij problemen met uw computer kunt u terecht bij Windhoos Computers, maar ze verzorgen ook de opbouw van een compleet computernetwerk inclusief de randapparatuur zoals printers en scanners. Uiteraard stopt hun service daar niet, ze installeren ook de (bedrijfsspecifieke) applicaties. Vandaag bestelt, morgen in huis. Lukt het niet via de telefonische ondersteuning dan komen ze langs. Kort samengevat in 3 woorden: snel, vriendelijk en kwaliteit. Zie ook de waardering van hun klanten op hun website: http://www.windhoos-computers.nl
Lees verder...

Abraham Oratorium – Theater Het Plein

Het Abraham Oratorium in theater “Het Plein”. De fotoserie staat op Facebookpagina “OogopRidderkerk”.
Lees verder...

Ook Sint heeft af en toe honger

Deze foto heb ik vorig jaar gemaakt. Zit je bij Delifrance te eten, komt opeens Sinterklaas aangeschoven. Even een vorkje mee-prikken. Het is hem gegund. Sint maakt lange dagen.
Lees verder...