reddingsbrigade-1613

De reddingsbrigade is ook weg

De strandtenten zijn weg en ook de reddingsbrigade is van het strand. Langzaamaan wordt het strand weer leeg. Is dat fijn? Of juist niet?
Lees verder...


muurgedicht

Feestelijke onthulling Schevenings muurgedicht

Feestelijke onthulling muurgedicht op Scheveningen Wethouder Rabin Baldewsingh en gemeenteraadslid Jeltje van Nieuwenhoven onthullen woensdag 26 oktober een muurgedicht. Het gedicht staat op een buitenmuur op de hoek van de Kompasstraat en de Hoekerstraat.
Lees verder...

kops-5961

Galerie Keizerstraat 149 van KopS gaat verhuizen

Galerie Keizerstraat 149 van KopS (kunstenaars op Scheveningen) gaat komende week verhuizen naar Keizerstraat 71c. Dit weekend is de Galerie op nummer 149 het laatste weekend open. Volgend weekend is er geen Galerie en daarna is de Galerie weer open voor publiek op 4 november op de nieuwe locatie.
Lees verder...

complimentenmuur-1576

Heeft u de complimentenmuur al gezien?

Heeft u al iets geschreven op de complimentenmuur op de Pier? Anderen hebben dat in ieder geval al wel gedaan, zoals u kunt zien.
Lees verder...

kidsfest-1572

Vandaag dagje Kidsfest op de Pier?

Kidsfest is er vandaag de hele dag vanaf 12 uur. Kinderen tot 15 jaar kunnen losgaan met knutselen, spelletjes, workshops, etc.Kijk snel naar het programma.
Lees verder...

weer-1585

Wat een weer vanochtend

Wat een weer was het vanochtend met die zware windstoten en die regen. Bleef bij u alles overeind staan? Hier op de Pier ging wel het een en ander om.
Lees verder...

raadoog-67-33182

Raadoog 67: waar sta ik vandaag?

Raadoog 67. Waar in het stadsdeel Scheveningen sta ik vandaag?
Lees verder...

popagenda

Scheveningse Pop Dag: Popagenda

Op woensdag 19 oktober 2016 vindt op popmuziekgebied een primeur plaats: Scheveningse Pop Dag. Een nu al memorabel muziekfestijn op Scheveningen in het programma van de Haagse Pop Week (14 t/m 23 oktober). Kijk hier voor de locaties.
Lees verder...

dick-ket-1525

Dick Ket (1902-1940) tekende Scheveningen

Op dit moment exposeert het Museum Arnhem het tekenwerk van Dick Ket (1902-1940). Er hangen ook vier tekeningen van Scheveningen in de expositie.
Lees verder...

tram-9-6714

Tram 9 rijdt naar Noorderstrand?

Tram 9 voert nog steeds het bordje ‘Scheveningen Noorderstrand’. Dat viel mij op bij het Centraal Station. Toen ik me omdraaide, zag ik dat dat niet waar is.
Lees verder...