Oog op Scheveningen stopt ermee

Oog op Scheveningen stopt ermee
Lees verder...


Raadoog 68: waar ben ik vandaag?

Raadoog 68 Waar sta ik vandaag? Het antwoord op de vraag staat a.s. dinsdag in dit blog.
Lees verder...

Wat ga jij doen met Halloween?

Komend weekend is het Halloween en dat wordt ook op Scheveningen in de Keizerstraat groots gevierd op 29 oktober.
Lees verder...

Kennis maken met: Kunstenares Resie Schlooz

Maak kennis met Resie Schlooz Op het eerste gezicht oogt het werk van Resie ingetogen: verschoten aardetinten, vormen die meer suggereren dan ze definiëren en een wijze van materiaal opbrengen die eerder lijkt op de organische afzetting van sedimenten dan op doelbewuste manipulatie.
Lees verder...

Groenteman Jan Brand heeft een nieuwe kraam

Eeen van de bekendste Scheveningers is volgens mij groenteman Jan Brand. Hij heeft een nieuwe kraam gekregen op de Fred. Bekijk hier in de diashow van Menno de Groot hoe hard er gewerkt werd.
Lees verder...

De reddingsbrigade is ook weg

De strandtenten zijn weg en ook de reddingsbrigade is van het strand. Langzaamaan wordt het strand weer leeg. Is dat fijn? Of juist niet?
Lees verder...

Feestelijke onthulling Schevenings muurgedicht

Feestelijke onthulling muurgedicht op Scheveningen Wethouder Rabin Baldewsingh en gemeenteraadslid Jeltje van Nieuwenhoven onthullen woensdag 26 oktober een muurgedicht. Het gedicht staat op een buitenmuur op de hoek van de Kompasstraat en de Hoekerstraat.
Lees verder...

Galerie Keizerstraat 149 van KopS gaat verhuizen

Galerie Keizerstraat 149 van KopS (kunstenaars op Scheveningen) gaat komende week verhuizen naar Keizerstraat 71c. Dit weekend is de Galerie op nummer 149 het laatste weekend open. Volgend weekend is er geen Galerie en daarna is de Galerie weer open voor publiek op 4 november op de nieuwe locatie.
Lees verder...

Heeft u de complimentenmuur al gezien?

Heeft u al iets geschreven op de complimentenmuur op de Pier? Anderen hebben dat in ieder geval al wel gedaan, zoals u kunt zien.
Lees verder...

Vandaag dagje Kidsfest op de Pier?

Kidsfest is er vandaag de hele dag vanaf 12 uur. Kinderen tot 15 jaar kunnen losgaan met knutselen, spelletjes, workshops, etc.Kijk snel naar het programma.
Lees verder...