Tophandbal in Zaandam

Ook zo genoten van het handbal bij de Olympische Spelen? In december kunnen we dicht bij huis genieten: het Koreaanse Herenteam speelt drie dagen achter elkaar een wedstrijd in het nieuwe topsportcentrum. Tegenstanders zijn het Nederlandse team, het Belgische team en eredivisieclub KRAS Volendam. Lees voor meer informatie het persbericht dat HV Zaanstreek hierover schreef.

Na de succesvolle sportieve opening van de topsporthal De Koog dient zich medio december 2016 het 2e internationale sportevenement aan in de nieuwe topsporthal.

Internationaal tophandbal tijdens Zaanse handbaldagen

Van 20 tot en met 22 december staat het onlangs geopende Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan in het teken van internationaal tophandbal. De heren- internationals van Zuid-Korea zullen in drie wedstrijden hun krachten meten met de nationale teams van België en Nederland en met eredivisionist Handbalvereniging KRAS/- Volendam. Voor kinderen is er op de woensdagmiddag een handbalclinic. Enerzijds om kennis te maken met deze prachtige sport, maar anderzijds ook om de handbalvaardigheden verder te ontwikkelen.

Het Zuid-Koreaanse team behoort tot de twintig beste van de wereld. Met hun snelle en offensieve spel vormen de Koreanen bovendien een goede oefenpartij voor Nederland en België, die zich op dat moment al middenin de EK-kwalificatierondes bevinden.

PROGRAMMA
20 december, 20.00u: Zuid-Korea – HV KRAS/Volendam
21 december, 20.00u: Zuid-Korea – Nederland
22 december, 20.00u: Zuid-Korea – België
De zaal is dagelijks geopend vanaf 18:45 uur

TICKETS
Kaarten kosten € 5,00 per stuk per wedstrijd. Voor € 10,00 is er een passe-partout. Reserveren kan via aanmelden@sport-koepel.nl onder vermelding van Tickets. Wees er snel bij, want het gaat al hard.
Heeft u interesse in een groepsbezoek dan kunt u dat via hetzelfde e-mailadres aan ons laten weten! Wij zullen u dan informeren over de speciale mogelijkheden! (Hint !)

CLINICS
Behalve de drie duels zijn er gedurende de Zaanse Handbaldagen meer kansen om met de handbalsport kennis te maken. Zo is er op woensdagmiddag 21 december van 15:30 tot 17:30 uur een open training van HV Zaanstreek met spelers van het Nederlands team, het grote Oranje! In samenwerking met de internationals van Oranje worden, speciaal voor kinderen tot en met 16 jaar, deze clinics georganiseerd. Als vereniging zetten wij ons al een aantal jaar in om de handbalsport meer bekendheid te geven onder de Zaanse jeugd, onder andere met ons schoolhandbaltoernooi. Clinics, onder leiding van professionals, zijn natuurlijk een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de sport.
Heel leuk voor kinderen uit uw omgeving, die graag met de handbalsport in aanraking willen komen. Reserveren kan via aanmelden@sport-koepel.nl onder vermelding van Deelname Handbalclinic.

SPONSORING
Uiteraard is dit toernooi een prachtig affiche om de naamsbekendheid van onze handbalvereniging in de Zaanstreek te verhogen. Tevens biedt dit toernooi een unieke gelegenheid om met Zaanse bedrijven en/of uw relaties tijdens de borrel in de VIP-ruimte van gedachten te wisselen. Bent u benieuwd naar deze commerciële mogelijkheden rondom de Zaanse Handbaldagen? U kunt dan contact opnemen met onze sponsorcommissie via ronaldvanlienen@hvzaanstreek.nl of dave_oehler@hotmail.com.

De Zaanse Handbaldagen worden mogelijk gemaakt door Stichting Topsport Zaanstad, Gemeente Zaanstad, Sportkoepel Edam-Volendam, Korfbalvereniging KZ / Hiltex, HV KRAS/Volendam en HV Zaanstreek.

Meer informatie op de Facebookpagina van Zaanse Handbaldagen of via Dennis Slemmer, 06-25002290. Like de Facebookpagina om van alle nieuws op de hoogte te blijven!


Next ArticleSamen kom je verder