Ik kom ogen tekort

‘Er is zoveel te zien, te doen en op zoveel plaatsen tegelijk, ik kom ogen tekort’. Deze gedachte was aanleiding voor de overweging te stoppen met Oog op Zaandam. Tezelfdertijd kwam men ook bij Oog op Nederland tot dezelfde conclusie: de huidige opzet is geen haalbare kaart, we gaan het anders doen.

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan een nieuwe opzet en binnenkort gaan we van start. ‘We’ inderdaad, want na een pauze van twee maanden merk ik dat ik Oog op Zaandam heb gemist. Oké, ik kan niet alles delen wat ik zou willen, maar een selectie laten zien van wat er is, is altijd meer dan niets. Oog op… is een mooie aanleiding om de deur uit te gaan en mensen, plaatsen en activiteiten te fotograferen. Ik doe mee in de nieuwe opzet.

Paln is, dat iedereen die dat wil kan gaan ‘verbinden door verbeelden’. Nieuws in jouw wijk, activiteiten waar jij je voor inzet, initiatieven die jouw hart raken. Pak je camera en breng het onder de aandacht. Een dezer dagen is de speciaal daarvoor ontwikkelde app beschikbaar. Zodra er nieuwe informatie is, laat ik het je weten. Tot snel


Next ArticleKleurrijke heropening Evean Westerwatering