Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Bijzondere Diner locatie

Op bezoek bij Fleur en Geur een van onze sponsoren kwamen wij terecht in de gewelven van Wijnkoperij de witte os. Het magazijn van de wijn koperij is ingericht als diner locatie. Bas en Helene de Jong was toevallig net bezig om een bijzonder diner.

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

Diner locatie Wijnkoperij de Witte OS

 

De smaak zaak van  Bas & Helene de Jong heeft aan de Lageweg een prachtige plek voor proeverijen en diners. Meer informatie over de witte os vinden jullie op de website. 

 

OogOpZeist.nl wordt ZeistinBeeld.nl

Een andere naam, een ander logo én een andere website, maar met foto’s en verhalen zoals u van ons gewend bent! ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl. OogopZeist zal binnenkort verder gaan met een vernieuwde site en app. Op het vernieuwde OogopZeist mag iedereen foto’s en korte berichten plaatsen. Als fotograaf en fotologger gaat Mel Boas zelfstandig door  met een eigen website ZeistinBeeld.nl Via deze website, en de daaraan gekoppelde Facebook- en Twitterpagina, zullen we voortaan onze foto’s en verhalen publiceren, precies zoals u dit van ons gewend bent. De nieuwe website is  gebruiksvriendelijker en biedt een mooi overzicht van de laatste berichten. Op dit moment zijn wij hard bezig om onze nieuwe website te vullen zodat wij spoedig van start kunnen gaan.  U kunt helpen: Door onze nieuwe Facebook-pagina  te liken en ons te volgen op Twitter.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van OogOpZeist.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de OogOpZeist.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze OogOpZeist webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van OogOpZeist.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl Eindredactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Next ArticleDe schoonmaak ploeg van de avond4daagse