Het doek valt voor OogopZevenaar

Beste mensen, u heeft vast al gemerkt dat het de laatste tijd erg stil was rond OogopZevenaar…
Lees verder...


Feestelijke opening nieuwbouw AV De Liemers

Vandaag openden wethouders, bestuursleden, leden en andere betrokken partijen de nieuwe sportaccomodatie van AV De Liemers. Een geheel nieuw en multifunctioneel gebouw, waarin verschillende partijen huisvesting kunnen vinden. Zo is AV De Liemers de grootste gebruiker, maar is er ook ruimte voor het Liemers College, een eventuele fysiotherapeut en eventuele maatschappelijke partijen. Het gebouw werd geopend door een poster met daarop de oude situatie te verscheuren en daarna het lint er achter door te knippen.
Lees verder...

Waar is dit? #71

Dat hier Zevenaar op de foto staat is niet te missen, maar weet u ook op welke plek deze foto genomen is? Plaats uw reactie onderaan het bericht of via de facebookpagina!!
Lees verder...

Zonnig weer en zonnige bloemen

Bij dit heerlijke zonnige nazomer weer passen deze zonnebloemen natuurlijk helemaal. Ze staan in grote hoeveelheid langs de Heilige Huisjes in Ooy. Wilt u ze nog bewonderen? Wacht dan niet al te lang, sommige zijn namelijk al uitgebloeid.
Lees verder...

Waar is dit? #70

Weet u waar dit is? Plaats dan uw reactie onderaan het bericht of reageer op de facebookpagina!!
Lees verder...

Muziekvereniging eert jubilaris 80 jaar lid

Al 80 jaar lid van de muziekvereniging, weinig mensen doen dat Theo van Alst na. Muziekverening Crescendo uit Ooy vierde vanavond samen met Theo en zijn vrouw dit jubileum.
Lees verder...

Dweilen en rocken in Zevenaar

Ook vandaag stond het Zevenaarse centrum weer in het teken van muziek. Muziekstad Zevenaar organiseerde wederom het najaarsfestival. Dweilorkesten vermaakten op verschillende plekken het publiek en tussen 16.30 en 18.00 uur was het flink rocken met Stainless Quo op het hoofdpodium.
Lees verder...

SevenArt Festival opent nieuw cultureel seizoen

Een heleboel culturele instellingen, creatievelingen, kunstenaars, studenten en nog meer mensen met leuke ideeën gaan laten zien wat zij in huis hebben. En je bent na dit weekeinde meteen op de hoogte van het culturele aanbod in het komende seizoen. Tijdens SevenArt Festival word je blij verrast door alle voorproefjes, exposities, voorstellingen, films, gesproken woorden, livemuziek, historische dingen die je nog niet wist en nog veel meer.
Lees verder...

Sport PlanetTruckersrun toert door de regio

Al 25 jaar lang bezorgen Stichting Promotie Westervoort en alle deelnemende transportbedrijven 160 mensen met een beperking de dag van hun leven. Genoeg reden om de 25e editie extra bijzonder te maken. Ruim 160 mensen met een beperking worden in ongeveer 130 vrachtwagens meegenomen op een mooie toerrit in de omgeving. Zo komen ze onder andere door Westervoort, Duiven, Zevenaar, Didam en Doesburg.
Lees verder...

Park of parkeerplaats?

Om de parkeer capaciteit te vergroten voor de eventuele komst van een supermarkt in het oude gemeentehuis kan het Freulebos, of een deel van, opgeofferd worden. Wat vind u?
Lees verder...