Over OogopNederland

 

Wij zijn een positief en sociaal platform

OogopNederland is een sociaal platform dat op lokaal niveau projecten en initiatieven steunt en inwoners met elkaar verbindt. Wij willen iedereen de kans geven om berichten te delen over hun woonplaats. Een soort digitaal prikbord, waar bewoners, stichtingen, verenigingen en sociale projecten en bedrijven met elkaar in contact komen op een positieve manier. Wij slaan een brug tussen digitaal en fysiek contact.

 

Een sociale missie

Wij zijn een sociale onderneming en hebben als doel om, naast bewoners te verbinden en buurtbewoners te informeren over hun leefomgeving, lokale projecten te ondersteunen. Dit doen wij door minstens 25% van onze inkomsten uit partnerships, donaties en advertenties weer terug te stoppen in sociale initiatieven.


OogopNederland is ook voor jou!

Voor inwoners
Je kan op OogopNederland alles plaatsen en delen dat jij belangrijk vindt: bijvoorbeeld de laatste uitslagen van je club, foto’s van mooie plekjes waar jouw oog op valt. Maar ook een activiteitenkalender of een leuke reportage van de kunstroute. Mede met jouw inbreng, is iedereen straks altijd up to date van alles wat er in jouw plaats te doen is.

Voor Ondernemers
Als ondernemer kan je OogopNederland op meerdere manieren gebruiken.
Denk aan het lokaal aankondigen van aanbiedingen, het delen van een mooie reportage van je winkel of het bekendmaken van een nieuw product. Dit allemaal op een platform dat gemaakt wordt voor en door jouw woonplaats. Ook kun je als ondernemer via ons sociale projecten ondersteunen.

Voor verenigingen, stichtingen en sociaal initiatieven
Je kunt ons platform inzetten om jouw vereniging of sociale initiatief onder de aandacht te brengen, maar ook om jouw projecten aanmelden om door ons en onze partners gesteund te worden. Wil jij een lokaal initiatief bij ons kenbaar maken wat volgens jou in aanmerking moet komen voor financiële steun en/of meer naamsbekendheid? Mail dan naar vera@oogopnederland.nl

Voor sponsoren, adverteerders, donateurs
Als partner van OogopNederland kun jij lokale projecten steunen. Dit kan door middel van duurzaam adverteren of donaties voor een specifiek project. Minstens 25% van onze inkomsten wordt gebruikt om sociale initiatieven mogelijk te maken.

Wil jij ons helpen om lokale initiatieven te ondersteunen mail dan nu naar vera@oogopnederland.nl . Jij bepaalt nu zelf welk bedrag je wil besteden.